BLOOMEA Anti-Aging

Bloomea is het resultaat van een van de grootste onderzoeken naar de verzorging van het huidoppervlak. De Bloomea is ontwikkeld door 2 Franse esthetische chirurgen speciaal voor schoonheidsinstituten. Het is een totaalverzorging in 2 stappen en is bijzonder gebruiksvriendelijk en pijnloos van toepassing voor talrijke huidimperfecties zoals:
Littekens, rimpels, striemen, …

Behandeling in 2 stappen:

In de eerste stap gaan we je huid vrij maken van de dode huidcellen:

Met een macroscrub verwijderen we de dode huidcellen. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt. Deze stap wordt bij elke sessie verhoogd voor een optimaal resultaat.  Men voelt wat wrijving en trillingen, maar dit is volledig pijnloos.

In een tweede stap stimuleren we je huid door middel van een massage:

De microvibraties die we gebruiken om je een aangename massage (met een silicone rolletje) te geven zorgt ervoor dat we collageen en elastine diep in de weefsels insluizen, waardoor de collageen- en elastineproductie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

Gedurende de behandeling wordt er ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor de regeneratie van de cellen en voor de versteviging van de huid.

Hoe lang duurt een sessie en hoeveel beurten heb je nodig?

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in een kuurvorm van 10 sessies.  Na 4 sessies is er reeds 20% meer elastine in de huid.

De Bloomea anti ageing kuur bevat 10 behandelingen die  1 x per week kunnen uitgevoerd worden.

Ideaal is als u daarna de behandeling maandelijks herhaalt om de resultaten van uw kuur te behouden.

Is de behandeling veilig?

De behandeling is ontwikkeld door artsen om mooie resultaten op een natuurlijke, niet invasieve en daarom ook veilige manier te bekomen.  De behandeling is ook pijnloos. 

Wanneer niet?

•  Bij actieve acne

•  Allergische reacties

•  Kanker

•  Herpes

•  Wondjes

•  Brandwonden

•  Zwanger

Behandelingen worden niet uitgevoerd 3 dagen voor en 3 dagen achter botox en fillers!

Bloomea-CSubtil13

PRIJS

Prijs van een abonnement voor 10 beurten NU aan €600 ipv €725

DUS 2 SESSIES GRATIS

Prijs per sessie van 30min: € 60